söndag 17 maj 2015

Mug-cakes (4 st) LCHF

Recept för 4 koppar/mini-suffléformar

Ingredienser:
  • 4 msk kakao
  •  3 msk hackad mörk choklad
  • 1 msk fiberhusk
  • 2 msk mandelmjöl
  • 6 msk sötningsmedel (pulver)
  • 6 msk kokosolja
  • 4 msk mjölk
  • 2 ägg
  • 0,5 krm vaniljpulver
  • 2 tsk bakpulver
  • 0,5 krm salt

Tillagning:
  1. Blanda ihop alla torra ingredienserna i en skål
  2. Blanda sedan ner resterande ingredienser
  3. Fördela smeten i de fyra muggarna/formarna
  4. Kör på högsta effekt i micron 60-90 sekunder (beroende på microvågsugn kan effekten variera)
  5. Servera med vispgrädde eller glass (tänk på kolhydratmängden om du väljer glassen), samt några frysta hallon på toppen.
Innan gräddning

Efter gräddning



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar