söndag 17 maj 2015

Mug-cakes (4 st) LCHF

Recept för 4 koppar/mini-suffléformar

Ingredienser:
  • 4 msk kakao
  •  3 msk hackad mörk choklad
  • 1 msk fiberhusk
  • 2 msk mandelmjöl
  • 6 msk sötningsmedel (pulver)
  • 6 msk kokosolja
  • 4 msk mjölk
  • 2 ägg
  • 0,5 krm vaniljpulver
  • 2 tsk bakpulver
  • 0,5 krm salt

Tillagning:
  1. Blanda ihop alla torra ingredienserna i en skål
  2. Blanda sedan ner resterande ingredienser
  3. Fördela smeten i de fyra muggarna/formarna
  4. Kör på högsta effekt i micron 60-90 sekunder (beroende på microvågsugn kan effekten variera)
  5. Servera med vispgrädde eller glass (tänk på kolhydratmängden om du väljer glassen), samt några frysta hallon på toppen.
Innan gräddning

Efter gräddning